Indotimes.co.id – Lagu Pamer Bojo yang dipopulerkan oleh Didi Kempot, telah banyak rilis ulang oleh para penyanyi di Channel YouTube milik mereka masing-masing.

Antara lain Via Vallen, Nella kharisma, Guyon Wagon, dan sederetan penyanyi lainnya.

Pamer Bojo merupakan bahasa Jawa yang berarti Pamer Suami/Istri (pasangan) menceritakan tentang seorang yang ditinggalkan kekasih dan memamerkan pasangan barunya.

Berikut lirik lagu Pamer Bojo :

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Loading...