Indotimes.co.id panas panase srengenge kuwi (Cidro) yangdinyanyikan oleh .

Berikut Lirik Lagu Panas Panase Srengenge Kuwi (Cidro2):

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

Baca juga :  Lirik Lagu Memories - Maroon 5 dan Terjemahannya yang Memukau

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu