Lirik Lagu Aku Ikhlas
Lagu Aku Ikhlas – Denny Caknan feat Happy Asmara (Foto: YOUTUBE)

Indotimes.co.id – yang dinyanyikan oleh bersama .

Berikut Lirik Lagu Aku Ikhlas – Denny Caknan ft Happy Asmara:

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Baca juga :  Lirik Lagu Girl In The Mirror dan Terjemahannya - Sophia Grace ft Silento

Wungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone