Lirik Lagu Cerito Loro
Lagu Cerito Loro - Happy Asmara (Foto: YOUTUBE)

Indotimes.co.id cerito loro yang dinyanyikan .

Berikut Lirik Lagu Cerito Loro Happy Asmara:

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Baca juga :  Komite Nobel Sebut Bob Dylan Arogan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan

Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni