Lirik Lagu Joko Tingkir Ngombe Dawet – Yeni Inka, Farel Prayoga

Indotimes.co.id – Berikut Lirik Lagu Joko Tingkir Ngombe Dawet – Yeni Inka, Farel Prayoga :

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
(Pantang mundur terus nyambut gawe)

Ning BanyuwangiTuku Ketan
Iki Cerito Anak Rantauan
Lombok Rawit Pedes Tenan
Golek Duwet Kanggo Masa Depan
(Golek Duwet Kanggo Masa Depan)

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak Bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep Semangat Kanggo Masa Depan
(Tetep Semangat Kanggo Masa Depan)

Godong Knikir Godong Koro
Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo
Mangan Jamur Mangan Koro
Aku Jujur Kowe ra Percoyo
(Aku Jujur Kowe ra Percoyo)

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
(Pantang mundur terus nyambut gawe)

Ning BanyuwangiTuku Ketan
Iki Cerito Anak Rantauan
Lombok Rawit Pedes Tenan
Golek Duwet Kanggo Masa Depan
(Golek Duwet Kanggo Masa Depan)

Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo
Paling Abot Ninggal Anak Bojo
Tuku Donat Ning Kalimantan
Tetep Semangat Kanggo Masa Depan
(Tetep Semangat Kanggo Masa Depan)

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
(Pantang mundur terus nyambut gawe)

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
(Pantang mundur terus nyambut gawe)

Joko Tingkir Ngombe dawet
Jo dipikir marai mumet
Ngopek jamur nggone mbah wage
Pantang mundur terus nyambut gawe
(Pantang mundur terus nyambut gawe)

Exit mobile version