- Advertisement -

Lirik Lagu Kembang Wangi – Happy Asmara

- Advertisement -

Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Kembang Wangi – Happy Asmara :

Kembang seng wangi
Nggo sandaran kupu kupu
Kowe tak sayangi dadi separuh nyowoku
Bakal tak jogo tak sirami saben dino
Mugo tetep iso mekar lan wangi
Dadi tondo tresno sejati

Maturnuwun gusti pun maringi tresno gemati
Seng tak sayang raiso keganti
Masio akeh alangan seng awakdewe adepi
Iso dirampungi mergo tulus ati

- Advertisement -

Bebasan koyo langit
Dikebaki lintang lintang
Seng madangi petenge atiku
Maturnuwun wes dadi
Mawar seng wangi
Titipane gusti seng tak jagani

Kembang seng wangi nggo sandaran kupu kupu
Kowe tak sayangi dadi separoh nyowoku
Bakal tak jogo tak sirami saben dino
Mugo tetep iso mekar lan wangi
Dadi tondo tresno sejati

Hoouuu hooo hooo
Raiso keganti
Selawase kowe

Bakal koyo langit
Dikebaki lintang lintang
Seng madangi petenge atiku
Maturnuwun wes dadi mawaar seng wangi
Titipane gusti seng tak jagani

Hoouuu hooo hooo

Kembang seng wangi nggo sandaran kupu kupu
Kowe tak sayangi dadi separoh nyowoku
Bakal tak jogo tak sirami saben dino
Mugo tetep iso mekar lan wangi
Dadi tondo tresno sejati

Kembang seng wangi nggo sandaran kupu kupu
Kowe tak sayangi dadi separoh nyowoku
Bakal tak jogo tak sirami saben dino
Mugo tetep iso mekar lan wangi
Dadi tondo tresno sejati
Dadi tondo tresno sejati

Kembang seng wangi

- Advertisement -
Exit mobile version