- Advertisement -

Lirik Lagu Ngopi Maszeh – Happy Asmara

- Advertisement -

Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Ngopi Maszeh – Happy Asmara :

Mumet mikir cicilan
Ngopi-ngopi maszeeh
Mumet mikir tagihan
Ngopi-ngopi Maszeeh
Mumet mikir cicilan
Ngopi-ngopi Maszeeh

Kabeh amargo gengsi
Gaya tuku Iphone
Ngelu diteror pinjol
Santuy Wae maszeh
Mumet mikir cicilan
Ngopi-ngopi Maszeeh

- Advertisement -

Sirah mumet pikiran ruwet
Golek ubet tansoyo bruwet
Akeh sitik yo disyukuri
Sing penting kewajibane ora keri

Sirah mumet pikiran ruwet
Golek ubet tansoyo bruwet
Akeh sitik yo disyukuri
Sing penting kewajibane ora keri

Mumet mikir cicilan
Ngopi-ngopi maszeeh
Mumet mikir tagihan
Ngopi-ngopi Maszeeh
Mumet mikir cicilan
Ngopi-ngopi Maszeeh

Sirah mumet pikiran sumpek
Golek ubet tansoyo bruwet
Akeh sitik yo disyukuri
Sing penting kewajibane ora keri

Sirah mumet pikiran sumpek
Golek ubet tansoyo bruwet
Akeh sitik yo disyukuri
Sing penting kewajibane ora keri
Akeh sitik yo disyukuri
Sing penting kewajibane ora keri

- Advertisement -
Exit mobile version