- Advertisement -

Lirik Lagu Ra Kuat Mbok – Syahiba Saufa, Niken Salindry

- Advertisement -

Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Ra Kuat Mbok – Syahiba Saufa, Niken Salindry :

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane kenak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok nek durung rabi jok ndemok
Laterus piye pacaran kok lolak-lolok
Dasare simbok mbiyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek mengok-menggok

- Advertisement -

Wes rakuat aku wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu

Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane kenak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok nek durung rabi jok ndemok
Laterus piye pacaran kok lolak-lolok
Dasare simbok mbiyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek mengok-menggok

Wes rakuat aku wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu

Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane kenak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan

Curhat ning embok nek durung rabi jok ndemok
Laterus piye pacaran kok lolak-lolok
Dasare simbok mbiyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek mengok-menggok

Wes rakuat aku wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu

Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu

- Advertisement -
Exit mobile version