Topik: Pak Ndut

Lirik Lagu Nunut Ngiyup - Difarina Indra, Pak Ndut

Lirik Lagu Nunut Ngiyup – Difarina Indra, Pak Ndut

Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Nunut Ngiyup - Difarina Indra, Pak Ndut : Nunut ngiyup, kulo nunut ngiyup Udan lali ra nggowo payung Teng tritis kulo...
Lirik Lagu Kudu Misuh - Pak Galino, Pak Ndut

Lirik Lagu Kudu Misuh – Pak Galino, Pak Ndut

Indotimes.co.id - Berikut ini Lirik Lagu Kudu Misuh - Pak Galino, Pak Ndut : Cobo to gagasen lelakonku iki Ra ono senenge susah sing tak temoni Ngolah...

Terbaru