Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Alamate Anak Sholeh :

Alamate anak sholeh iku papat
Ba’dane mukmin anut ing syariat
Kang dihin lisane alus ngendikane
Kapindo mulyaaken ing wong tuone

Alamate anak sholeh iku papat
Ba’dane mukmin anut ing syariat
Kang dihin lisane alus ngendikane
Kapindo mulyaaken ing wong tuone

يَارَسُوْلَ اللهِ سَلَامٌ عَلَيْكَ ۰۞۰ يَارَفِيْعَ اْلشَّانِ وَاْلدَّرَجِ
Yâ Rosûlallâh salâmun ‘alaik, yâ rofî’asy-syâni waddaroji

عَطْفَةً يَاجِيْرَةَ اْلعَلَمِ ۰۞۰ يَاأُهَيْلَ اْلجُوْدِ وَاْلكَرَمِ
‘Athfatan yâ jîrotal ‘alami, yâ uhailal jûdi wal karomi

Kaping telu asih ing bocah cilik – cilik
Ugo marang sedulur ugo gawe becik
Kaping telu asih ing bocah cilik – cilik
Ugo marang sedulur ugo gawe becik

Kaping papat amal anut ing ngilmune
Dadi tanggung jawab ora ngawurane
Kaping papat amal anut ing ngilmune
Dadi tanggung jawab ora ngawurane

يَارَسُوْلَ اللهِ سَلَامٌ عَلَيْكَ ۰۞۰ يَارَفِيْعَ اْلشَّانِ وَاْلدَّرَجِ
Yâ Rosûlallâh salâmun ‘alaik, yâ rofî’asy-syâni waddaroji

عَطْفَةً يَاجِيْرَةَ اْلعَلَمِ ۰۞۰ يَاأُهَيْلَ اْلجُوْدِ وَاْلكَرَمِ
‘Athfatan yâ jîrotal ‘alami, yâ uhailal jûdi wal karomi

Iku saking ulomo aweh pitutur
Alamate bocah Ingkang dadi jujur
Iku saking ulomo aweh pitutur
Alamate bocah Ingkang dadi jujur

Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirot tan nemu Billahi
Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirot tan nemu Billahi

يَارَسُوْلَ اللهِ سَلَامٌ عَلَيْكَ ۰۞۰ يَارَفِيْعَ اْلشَّانِ وَاْلدَّرَجِ
Yâ Rosûlallâh salâmun ‘alaik, yâ rofî’asy-syâni waddaroji

عَطْفَةً يَاجِيْرَةَ اْلعَلَمِ ۰۞۰ يَاأُهَيْلَ اْلجُوْدِ وَاْلكَرَمِ
‘Athfatan yâ jîrotal ‘alami, yâ uhailal jûdi wal karomi

Iku saking ulomo aweh pitutur
Alamate bocah Ingkang dadi jujur
Iku saking ulomo aweh pitutur
Alamate bocah Ingkang dadi jujur

Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirot tan nemu Billahi
Mugo-mugo kito biso ngelampahi
Dunyo akhirot tan nemu Billahi

يَارَسُوْلَ اللهِ سَلَامٌ عَلَيْكَ ۰۞۰ يَارَفِيْعَ اْلشَّانِ وَاْلدَّرَجِ
Yâ Rosûlallâh salâmun ‘alaik, yâ rofî’asy-syâni waddaroji

عَطْفَةً يَاجِيْرَةَ اْلعَلَمِ ۰۞۰ يَاأُهَيْلَ اْلجُوْدِ وَاْلكَرَمِ
‘Athfatan yâ jîrotal ‘alami, yâ uhailal jûdi wal karomi