Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Ego – Damara De :

Pangapuranen aku, tulus ojo kepekso
Bendino mung golek kesalahanmu
Aku cen klera kleru nresnani sliramu
Aku tak sing ngalah, aku ngaku salah

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben ora dowo

Kudu iso tok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan
Kudu iso tok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben ora dowo

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben, masalah ben ora dowo