Indotimes.co.id – Berikut Lirik Lagu Full Senyum Sayang – Evan Loss :

Mbok yo sing full senyum sayang
Ben aku soyo tambah sayang
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan ayo kita healing

Bukane aku ora peduli
Tapi pancen kodemu angel dipahami
Ngomongo wae kabeh opo anane
Ben podo penake

Tak upayake kabeh penjalukmu
Tapi tulung ngerteni kahananku
Aku dudu turunan balungan gede
Sing turah warisane

Saben dino raimu peteng dedet
Marai sirah mumet ati tambah ruwet
Kabeh ra kedaden
Yen diladeni iso geger geden

Mbok yo sing full senyum sayang
Ben aku semangat berjuang
Ojo nuruti gengsimu
Jelas-jelas aku ndak mampu

Mbok yo sing full senyum sayang
Ben aku soyo tambah sayang
Rasah pusing-pusing
Gek ndang dandan ayo kita healing