Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Kumaha Aing – Wali Band :

Cing ciripit
Tulang bajing kacapit
Kacapit ku bulu pare
Bulu pare seuseukeutna, woy
Cing ciripit
Tulang bajing kacapit
Kacapit ku bulu pare
Bulu pare seuseukeutna

Aya jalma kolot, jiga budak leutik
Nu hirupna kumaha aing
Salah dibenerkeun, bener disalahkeun
Sakabehna kumaha aing
Mun hirup salawasna
Sok mangga kumaha aing

Ulah dzolim ka jalma
Aya balasannana
Hirup ulah kumaha aing
Maneh jeung urang sarua
Nya sarua jalma
Hirup ulah kumaha aing

Cing ciripit
Tulang bajing kacapit
Kacapit ku bulu pare
Bulu pare seuseukeutna, woy
Cing ciripit
Tulang bajing kacapit
Kacapit ku bulu pare
Bulu pare seuseukeutna

Budak leutik oge
Teu kitu kitu teuing
Cik ulah kumaha aing
Mun hirup salawasna
Sok mangga atuh kumaha aing

Kumaha aing
Kumaha aing

Ulah dzolim ka jalma
Aya balasannana
Hirup ulah kumaha aing
Maneh jeung urang sarua
Nya sarua jalma
Hirup ulah kumaha aing
Hirup ulah kumaha aing