Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Kurangku Opo – Damara De :

Omonganmu kui
Uwes tak percayani
Nanging kenang opo
Koe malah ninggal lungo

Ademe angin wengi
Soyo nambahi jeru, loro iki
Dungoku nggo koe
Mugo bahagia selawase

Kurangku opo ngadepi slirahmu
Seng sifate atos, atose koyo watu
Padahal opo2ne uwes tak turuti
Kok koe malah mblenjani

Janjimu mbien, arak ngancani
Sampe tekaning pati, nanging aku mbok apusi
Ibarate mendung, hurung tentu udan
Aku tegar, nanging kelaran

Ademe angin wengi
Soyo nambahi jeru, loro iki
Dungoku nggo koe
Mugo bahagia selawase

Kurangku opo ngadepi slirahmu
Seng sifate atos, atose koyo watu
Padahal opo2ne uwes tak turuti
Kok koe malah mblenjani

Janjimu mbien, arak ngancani
Sampe tekaning pati, nanging aku mbok apusi
Ibarate mendung, hurung tentu udan
Aku tegar, nanging kelaran

Janji setyo tekan tuo
Tapi mbok sia-siano
Kowe malah ninggal lungo
Mergo wong liyo

Kurangku opo ngadepi slirahmu
Seng sifate atos, atose koyo watu
Padahal opo2ne uwes tak turuti
Kok koe malah mblenjani

Janjimu mbien, arak ngancani
Sampe tekaning pati, nanging aku mbok apusi
Ibarate mendung, hurung tentu udan
Aku tegar, nanging kelaran
Ibarate mendung, hurung tentu udan
Aku tegar, nanging kelaran