Indotimes.co.id – Berikut Lirik Lagu Ngelabur Langit – Delia Salsabila :

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit
Manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang
Ditabut selisih
Welas isun sing riko gape
Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani

Wis uwis uwis

Dinggo paran
Ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyani