Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Purunyus dan Terjemahan – Azmy Z :

Abdi gaduh kabogoh anyar
(Aku punya pacar baru)
Moal éléh ku nu tipayun
(Tak kan kalah dengan yg sebelumnya)
Nu tipayun jangkung ageung
(Yang sebelumnya tinggi besar)
Nu ayeuna jangkung ageung
(Yang sekarang tinggi besar)

Sami ageungna
(Sama besarnya)
Teu sangka, geuning saruana?
(Ga sangka ternyata sama saja)
Dasar sabelas, dua belas?
(Dasar 11 12)
Ngakuna masih bujangan
(Ngakunya masih bujangan)
Padahal atos rimbitan
(Padahal sudah berkeluarga)
Anakna dua
(Anaknya 2)

Dua kali meunangkeun lalaki buaya
(2 kali dapatkan lelaki buaya)
Gara-gara kuring kagoda ku lalaki
(Gara gara aku tergoda dengan lelaki)
Dasar buaya
(Dasar buaya)
Dua kali meunangkeun lalaki purunyus
(Dua kali dapatkan lelaki genit)
Gara-gara abdi kuring karayu ku lalaki
(Gara gara aku kerayu dengan lelaki)
Dasar purunyus
(Dasar genit)