Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Roso Atiku – Sasya Arkhisna :

Elingo gek semono
Aku ngucapake tresno
Ora nyongko, ora ngiro
Kowe nompo roso kulo

Saiki bebarengan
Ngadepi kabeh pacoban
Amung kowe, ra liyane
Sing tak jogo selawase

Takkan pernah terganti
Roso atiku iki

Matur suwun wis ngancani aku
Esem lan guyumu gawe bungah atiku
Mung siji pesenku nggo awakmu
Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe
Mergo tresnaku ro kowe selawase
Tak jaluk kowe ojo sumelang
Tresnoku ora bakal ilang