Indotimes.co.id – Berikut Ini Lirik Lagu Suwung – Heyek Crew (Aku Bingung Kowe Bingung) :

Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung
Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung

Kesleding sapi 7 rasane malah ndeker
Lha kok konco teko malah di sogok heximer
Duh aduh biyung lung tulung tulung
Aku malah bingung koyo lagi kepentung
Metu metu ngalor ngidul ngetan ngulon
Ketemu tol lha kok malah dijak kelon

Bengi nguntal kasaran isuk dadi tekyan
Sambat pengen mari kok malah ditambahi
Bingung ora bali aku gabut tekan ngendi
Mlipir tekan burjonan nggolek nutrisari
Rasane jeruk mah pengen tuku turuk
Bingung randedet kepekso garuk garuk

Bapakku gedak-gedek nek aku nguntal trihex
Ndelokke pitik malah dadi koyo tirex
Kancaku wes do heyek aku yo wis pedot tel
Ora kalap rasane tibane malah ndagel
Golek kimcil piyel dijak mubeng-mubeng
Dijak ngomong angel bulane wonge jampeng

Mlaku mlaku nggowo duit gari ono 5 ewu
Masang dadu 5 2 lha kok metune 3
Ngombe banyu udan malah marai ndasku ngelu
Madang lawuh tempe lha kok malah ketemu tahu
Wer Gawer nyogok ndasmu sih tambah ruwet
Ndeker ngiwo nengen nggowo ciduk soyo mawut

Yung iyung iyung awake wes mentiyung
Dolan ning sarkem ko malah dadi buyer
Ndelok wedokan kontolku keder-keder
Lakange ireng tur marakke mbedhedeng

OTW banter mung arep COD sapi
Mampir tuku kopi ning ngarep kantor pulisi
Aku golek lawuh yowis halad sapi sepuluh
Utekku rodok embuh tapi tetep pengen imbuh
Susah sembuh seko isuk tekan sore
Koncoku rese malah teko nggowo lotse

Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung
Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung

Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung
Aku Bingung kowe Bingung
Kabeh bingung dadi Suwung
Telak garing rasane koyo lagi digulung