Indotimes.co.id – Berikut Lirik Lagu Gang Dolly – Damara De :

Kabeh pancen luputku
Ninggalake sliramu
Nganti nekat tanpo aku
Njegur nang lokalisasi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Guyangan baben lan bayangan
Kabeh wis tak lajahi
Ora ono kirimo layang
Papanmu ono ngendi

Getunku kepati – pati
Ngrumangsani njalari
Neng ndi wae tak goleki
Lungamu menyang ngendi

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Tak parani ono Koji ( ono Koji )
Jarene wis pindah Dolly ( Pindah Dolly )
Age – age tak tututi ( Tak Tututi )
Jare wis nang Kalisari

Ndang bali
Ndang bali
Ndang bali